Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ попередили про загрозу ракетних ударів найближчим часом
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ попередили про загрозу ракетних ударів найближчим часом

Росіяни продовжують готуватися до нової масованої атаки на Україну

1 грудня 2022, 14:30 comments5290
Поділіться публікацією:

Генштаб ЗСУ закликає українців бути уважними та не ігнорувати сигнали про повітряну тривогу. З кожним днем загроза ракетних ударів лише наростає, і ворог може спробувати масовану ракетну атаку по українських містах найближчим часом. У Чорному морі все ще знаходиться угруповання кораблів Росії. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє ОК "Південь". Також цю інформацію підтвердив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов на брифінгу.

У ЗСУ попередили про загрозу ракетних ударів найближчим часом

Ракетний удар. Фото: із відкритих джерел

"Зберігається загроза завдання найближчим часом ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури України та військових об'єктів. Метою ворога є викликати паніку у населення для дестабілізації внутрішньої обстановки", – зазначив Громов.

Заступник начальника Генштабу також розповів, що протягом усього тижня екіпажі стратегічних бомбардувальників Ту-95 MC Росії виконували польоти у повітряному просторі Саратовської, Самарської та Оренбурзької областей, а також у повітряному просторі східної частини РФ та акваторії Баренцевого моря.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Данилов порадив українцям, які живуть в очікуванні ракетних ударів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна вступила у військову зиму. У Білому домі прогнозують продовження ракетних ударів по нашій країні з боку РФ, а також, що фронт не буде "заморожений". Чи згодні з такою оцінкою? Чого в найближчому майбутньому чекати на власне фронті, а також на зовнішньополітичній арені в ракурсі російсько-української війни? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

eva

1 грудня 2022, 14:48

Компактный и мощный портативный обогреватель с керамическим нагревом (900 Вт), подключается прямо к розетке в стене, очень экономный и бесшумный, есть таймер и пульт! Цена по Акции: 449 грн. ----- https://rip.to/obigriv


Новини