Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ показали, як росіяни вже нікуди не поїдуть на танках під Вугледаром
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ показали, як росіяни вже нікуди не поїдуть на танках під Вугледаром

Росіяни "відпочивають" у спалених танках під Вугледаром

15 квітня 2023, 16:00
Поділіться публікацією:

Бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Олександр Тарнавський опублікував у себе в Telegram фото знищеної російської техніки під Вугледаром Донецької області.

У ЗСУ показали, як росіяни вже нікуди не поїдуть на танках під Вугледаром

Танки росіян. Фото: з відкритих джерел

Олександр Тарнавський оригінально підписав викладене у мережу фото: "Відпочивають орки під Вугледаром".

Сили оборони тримають позиції під цим містом, а також не дають ворогові наблизитись до Авдіївки.

Генерал зазначив, що артилерія ЗСУ працює влучно, кожен воїн в окопах сьогодні виконує завдання на найвищому рівні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — керівник приватної військової компанії (ПВК) "Вагнер" Євген Пригожин, медійність якого різко зросла після широкомасштабного вторгнення РФ в Україну та участі "вагнерівців" в атаках на Бахмут, закликає російську владу оголосити про завершення т.зв. "спеціальної військової операції" (фактично — війні). На його думку, основні завдання вже виконані (Україна відрізана від Азовського моря, пробитий сухопутний коридор до Криму), а тепер головне – утримати захоплене. Про що говорять подібні заяви Пригожина? Навіщо він їх робить з огляду на те, що ні Москва, ні Київ явно не готові погоджуватися зараз на статус-кво? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час перевірки Південної зони бойового командування Народно-визвольної армії Китаю (НОАК), китайський лідер Сі Цзіньпін, де він проводив, зокрема, перевірку Військово-Морських сил, наголосив на поглибленні навчання та підготовці до реальної війну. Тим часом російське військове командування вирішило підняти по тривозі весь Тихоокеанський флот і розпочати масштабні маневри. На думку аналітиків американського Інституту вивчення війни (ISW), у такий спосіб Кремль намагається зобразити Росію як рівноправного військового партнера Китаю напередодні візиту до Москви міністра оборони КНР Лі Шанфу. Експерти проаналізували ситуацію для видання "Коментарі", в тому числі спрогнозувавши, чого в найближчому майбутньому чекати від Пекіна в ракурсі російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/otarnavskiy/36

Новини