Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ офіційно відреагували на обвал Кримського мосту
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ офіційно відреагували на обвал Кримського мосту

У ЗСУ заявили, що українських захисників цілком влаштовує те, що сталося з Кримським мостом

8 жовтня 2022, 14:30 comments1469
Поділіться публікацією:

Українські захисники продовжують руйнувати плани російських окупантів щодо підтягування резервів на південь України. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на голову Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк в ефірі "24 канали".

У ЗСУ офіційно відреагували на обвал Кримського мосту

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Наталія Гуменюк не стала стверджувати, що до вибуху на Кримському мосту як основної транспортної артерії, яка пов'язує анексований український півострів та материкову частину Росії, причетні до ВСУ. При цьому Гуменюк натякнула, українська армія тільки в плюсі від того, що сталося, бо воїнам вдається руйнувати плани ворога щодо підтягування резервів на південь України. Без функціонування Кримського мосту росіянам це буде проблематично.

"Те, що вони (Ред. – росіяни) не зможуть використати чергову транспортну артерію, а зокрема і залізничний маршрут, нас цілком влаштовує", – додала Наталія Гуменюк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сьогодні зранку на Кримському мості пролунав сильний вибух, після чого почалася пожежа. Пізніше з'ясувалося, що одна частина автомобільного полотна не витримала потужності удару і обрушилася в море. Також пошкоджено другу частину транспортного полотна. Зазнав пошкодження також залізничний міст.                                                                                                                    

Підрив Кримського мосту залишається топ-темною суботи. Експерти екслюзивно для видання "Коментарі" розповіли, хто за цим може стояти — і що означає в ракурсі російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 жовтня 2022, 15:44

Руадаіська пропаганда маленької бородатої ляльки буде прагнути скористатись цією подією собі на користь. Насправді ця подія, хоч і є наслідком кричущої недбалості і дурості росіян - дуже гарний приклад для поневолених суб'єктів РФ звільнятись від Імперії. Величезні відстані всередині Імперії, безліч річок. Зруйнувати мости на кордонах поневолених республік і влада нічого не вдіє. А списати можна на детонацію снарядів, які зараз тонами возять по всій РФ, без дотримання правил. Утворені, вільні від Імперії країни, зможуть врятувати свої гроші від розкрадання кланом корумпованих бариг. Вони зараз та влаштовують рейдерські суперечки на звільнених територіях. А яка гризня, з задіяними в розбірках бородатими тітуханами Азовсталі, буде в них, коли вони репарації отримають!


Новини