Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали втрати Росії на сході України
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали втрати Росії на сході України

Найбільше Росія втрачає живу силу на сході України, бо продовжує спроби наступати

11 грудня 2023, 12:45 comments4448
Поділіться публікацією:

Росія лише на сході втрачає загиблими у 8 разів більше, ніж Україна. Але, незважаючи на це, ставка у противника робиться однаково на людський ресурс. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Telegram зробив командувач Сухопутними військами Олександр Сирський.

У ЗСУ назвали втрати Росії на сході України

Втрати росіян. Фото: із відкритих джерел

"На сході втрати росіян загиблими приблизно у вісім разів вищі за втрати українських сил оборони. Незважаючи на це, російські окупанти роблять ставку саме на людський ресурс", — заявив генерал.

На відміну від ворога, як зазначив Олександр Сирський, українські сили оборони намагаються досягати успіху шляхом вдалих тактичних дій, точного вогню артилерії, мінометів, ударних дронів та стрілецького озброєння.

Тільки за листопад ЗСУ знищили близько 11 тисяч особового складу ворога та понад 1100 одиниць військової техніки – близько 130 танків та 260 одиниць артилерії та мінометів різних калібрів, додав Сирський.

Втрати Росії у війні в Україні на ранок понеділка, 11 грудня, становили 1030 окупантів, загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення складає 339 850 військових. Крім того, ЗСУ знищили 19 танків, 18 БПЛА та 31 ББМ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія настає по всій лінії фронту: Олександр Сирський зробив тривожну заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на 22-му місяці вторгнення в Україну росіяни активно ведуть наступальні дії по всьому фронту. Є дані, що до президентських виборів у РФ, намічених на 17 березня (фактично чергових виборів Путіна), Кремль наказав захопити як мінімум Авдіївку (Донецька область) і Куп'янськ (Харківщина). На міжнародному фронті ситуацію теж штормить через вибори, що вже пройшли і насуваються в країнах Заходу. Експерти оцінили ситуацію на цих полях битв спеціально для видання "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/osirskiy/488
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини