Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали населені пункти, які окупанти хочуть захопити до путінських виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали населені пункти, які окупанти хочуть захопити до путінських виборів

Окупанти не хочуть обмежуватися Авдіївкою і, очевидно, мають намір найближчим часом захопити ще два населених пункта, про це в інтерв’ю РБК-Україна сказав речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій

16 лютого 2024, 16:34 comments2771
Поділіться публікацією:

Ймовірно, росіяни планують захопити до президентських виборів в Росії не тільки Авдіївку, говорить Леховій. За його словами, про це свідчать дії окупантів, а також кількість штурмів, які вони проводять на Мар'їнському та Новопавлівському напрямку. Лиховій підкреслив, що статистка штурмів загарбників на цьому напрямку переважає статистику по штурмам в районі Авдіївки.

У ЗСУ назвали населені пункти, які окупанти хочуть захопити до путінських виборів

Війна в Україні

Таким чином, Лиховій припустив, що окупанти націлились на два невеликих села — Новомихайлівка і Побєда.

Речник "Таврії" повідомив, що українські Сили оборони протистоять діям загарбника, як в Адіївці, так і біля Новомихайліки і Побєди.  

Нагадаємо, як розповідав портал "Коментарі", Сили оборони відійдуть з позиції "Зеніт" на околиці Авдіївки, про це повідомив бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський. Генерал повідомив, що рішення про частковий вихід із Авдіївки було прийнято задля покращення оперативної обстановки, а також, щоб зберегти життя особовому складу. Також Таранавський розповів, що отримають окупанти від того, що займуть позиції, з яких відійдуть українські військові.

Прокоментував ситуацію в Авдіївці і президент Володимир Зеленський. За його словами, військові героїчно захищають стратегічні речі, логістичні шляхи, які можуть призвести ворога до поступу. При цьому глава держави наголосив, що військові почали застосовувати нові підходи. Їхнє завдання – робити все, щоб захистити передусім наших людей, сказав очільник України. І це головний сигнал: наші військові – це найголовніше, що ми маємо, і це наша найголовніша зброя, підкреслив Володимир Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини