Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали напрямок, де росіяни зосередили понад 120 тисяч військових
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали напрямок, де росіяни зосередили понад 120 тисяч військових

Росія зібрала великі сили особового складу та важкої військової техніки на Лимано-Куп’янському напрямку.

4 березня 2024, 10:06
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія утримує на Лимано-Куп’янському напрямку 122 тисячі солдатів армії РФ. Також на цьому напрямку зосереджено дві тисячі одиниць бронетехніки, понад тисячу танків та стільки ж артилерійських систем, заявив речник угруповання військ "Хортиця" Ілля Євлаш.

У ЗСУ назвали напрямок, де росіяни зосередили понад 120 тисяч військових

Росія зібрала велике угруповання на Лимано-Куп’янському напрямку. Фото з відкритих джерел

В ефірі телеканалу FREEДОМ Ілля Євлаш розповів про напрямок, де росіяни зосередили понад 120 тисяч військових. Попри велику кількість особового складу та військової техніки у росіян на Лимано-Куп’янському напрямку, ЗСУ навчились стримувати атаки РФ.

"Ця кількість військ утримується там уже протягом тривалого часу, ще з кінця літа. Це не новина для наших військових. Ба більше, ми вже навчилися ефективно працювати і стримувати наступ противника", — сказав Ілля Євлаш.

Як приклад Євлаш навів штурми Новоєгоровки, які росіяни ведуть з осені та постійні атаки на Синьківку. Однак ці населені пункти й надалі залишаються під контролем України.

Речник угруповання військ "Хортиця" вказує, що Росія готує штурмовиків. Основна мета таких дій армії РФ – це знайти слабке місце в обороні України завдяки постійним "м’ясним штурмам", однак ЗСУ вдало протистоїть ворогу на цьому напрямку.

"Вони зайнялися підготовкою своїх оборонних споруд, готують штурмовиків. Кожна третя рота в батальйоні у ворога — це штурмові підрозділи. Штурмовики, які постійно йдуть на "м’ясні штурми"", — говорить Євлаш.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський назвав головну мету Путіна.

Також "Коментарі" писали, що в ЗСУ пояснили ситуацію на Авдіївському напрямку. Чи близька Росія до захоплення трьох населених пунктів після захоплення Авдіївки та просування вперед.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини