Головна Новини Суспільство Війна з Росією Яка головна мета Путіна: Зеленський дав чітку відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка головна мета Путіна: Зеленський дав чітку відповідь

Володимир Зеленський назвав Путіна злом, яке б не могла здолати жодна країна Європи наодинці.

4 березня 2024, 08:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні назвав головну мету російського диктатора Володимира Путіна. За словами Зеленського Путін хоче лише війни та смерті, а всі ідеї миру він відкидає.

Яка головна мета Путіна: Зеленський дав чітку відповідь

Володимир Зеленський назвав мету Путіна. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський вважає, що Путін прагне усе знищувати і саме це є головною метою російського президента.

"Не хоче Путін ніякого миру — він хоче тільки війни та смерті. Йому все одно, кого вбивати. Головна мета – знищувати", — сказав президент.

Зеленський наголосив, що російський диктатор не зупиниться на території Україні, а поширить свою військову агресію й на інші держави.

"Спочатку Україну та українців. А потім вас, шановні партнери. Тому це питання виживання — і не лише України, — щоб світ реагував на російське зло і тиснув — тиснув, би у відповідь", — говорить Володимир Зеленський.

Президент додав, що в Європі жодна країна не могла б самостійно витримати тиск від такого зла, яким є Росія на чолі з Путіним.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський розповів, який сенс російський диктатор Володимир Путін бачить у війні в Україні.  За словами Зеленського, будь-яка пауза на війні у постачанні озброєння від союзників України лише надихає президента Росії, адже Путін вважає, що стає все ближчим, щоб дотиснути Європи з цілим світом. Крім того, це дасть Путіну можливість розширити російську агресію за межі України.

Також "Коментарі" писали, що військовий експерт та колишній працівник розвідки СБУ вказав на золоте правило розвідки, яке порушив Путін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини