Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів, який сенс Путін бачить у війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, який сенс Путін бачить у війні в Україні

Володимир Зеленський пояснив, чому президент Росії Володимир Путін хоче продовжувати вести війну в Україні.

28 лютого 2024, 17:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російський диктатор Володимир Путін надихається ситуацією з проблемами поставки боєприпасів та іншого озброєння для України. За словами Зеленського, Путін вірить, що він зможе переграти міжнародну спільноту та поширити свою військову агресію.

Зеленський розповів, який сенс Путін бачить у війні в Україні

Володимир Зеленський розповів, що надихає Путіна на війну. Фото з відкритих джерел

Під час пресконференції в Албанії Володимир Зеленський подякував партнерам України за військову допомогу та закликав нарощувати виробництво зброї. Президент вказує, що в іншому випадку це буде позитивний знак для Путіна.

"Кожна пауза у постачанні, кожен сумнів, що світ готовий захищатися — усе це надихає одну людину, і чим більше він бачить наші дефіцити, дефіцити зброї, тим більше він думає, що нібито зможе дотиснути Європу та Захід", — сказав Зеленський та додав, що "це вкрай небезпечна ситуація".

Далі Володимир Зеленський розповів, що російський президент не дасть змоги іншим країнам спокійно жити та розвиватись, адже сенс війни Путіна полягає у поширенні військової агресії на ширші території.

"І саме в цьому сенс його війни. І саме тому, якщо його не зупинити зараз, він буде розширювати цю агресію. Україна підкреслює: "Ми всі у Європі маємо бути готовими захищати свій суверенітет, національну гідність та спосіб життя народів"", — сказав Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Зеленського відреагували на можливе введення військ НАТО в Україну.

Також "Коментарі" писали про Дональда Трампа, який різко відповів на заяви Володимир Путіна про президентство Джо Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 лютого 2024, 18:08

Треба було свою країну розвивати і реформувати. Тоді все було б своє і всього вистачало. Крім того достатньо повернути те, що ви сховали ждунучі приходу Путіна, щоб заробити на продажі.


Новини