Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відреагували на можливе введення військ НАТО в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на можливе введення військ НАТО в Україну

Представник Володимира Зеленського Михайло Подоляк відреагував на заяви щодо відправлення військ країн НАТО в Україну.

27 лютого 2024, 14:15 comments1062
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував заяву президента Франції Еммануеля Макрона, який не виключив, що в майбутньому війська НАТО можуть увійти на територію України. За словами Подоляка, це свідчить про зміну настроїв у Європі.

У Зеленського відреагували на можливе введення військ НАТО в Україну

Радник голови ОП Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Михайло Подоляк підтримав розмови європейських лідерів щодо можливості відправити власні війська на війну в Україну. 

"Відкриття дискусії щодо можливості прямої підтримки України Збройними силами слід сприймати як бажання правильно розставити акценти, чіткіше висвітлити ризики", – сказав Подоляк.

Радник Офісу президента вважає, що такі розмови президентів країн ЄС та НАТО вказують на усвідомлення загрози, яку становить російська військова агресія в Україні.

"Це свідчить про абсолютне усвідомлення ризиків, які становить для Європи мілітаристська, агресивна Росія", – наголосив Михайло Подоляк.

Український посадовець додав, що на цьому етапі війни для України важливо прискорити поставки боєприпасів та військової техніки.

Нагадаємо, що президент Франції Еммануель Макрон заявив про можливість у майбутньому відправити війська НАТО в Україну. Однак додав, що таке рішення наразі немає консенсусу серед країн членів НАТО та ЄС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо висловився проти відправлення армії своєї країни на війну в Україну. Подібну позицію висловив і президент Чехії Петр Павел.

Також "Коментарі" писали про реакцію Кремля на можливість відправити війська НАТО в Україну. Дмитрій Пєсков заявив, що такі дії призведуть до прямого конфлікту між Росією та НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини