Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали місто, яке росіяни хочуть захопити: на цьому напрямку сотні тисяч військових РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали місто, яке росіяни хочуть захопити: на цьому напрямку сотні тисяч військових РФ

Попри намір Росії зібрати потужну армію на одному з напрямків, українські сили вдало знищують військову техніку окупантів.

7 вересня 2023, 15:15 comments10410
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш стверджує, що російські сили сформували "ударний кулак" із сотні тисяч військових у напрямку Куп'янська. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Євлаша для "Радіо Свобода".

У ЗСУ назвали місто, яке росіяни хочуть захопити: на цьому напрямку сотні тисяч військових РФ

Колона російських військових. Фото з відкритих джерел

Ілля Євлаш розповів, що попри накопичення значних сил російська армія має проблеми з технікою.

"Кожен раз фіксуємо некомплект техніки. І такі джерела як Oryx фіксують підбиття танків Т-55, тобто ми можемо зробити висновок, що з технікою дійсно складно", — заявив Євлаш.

Речник пояснює, що проблеми для росіян створюють українські бійці, які ефективно виконують роботу у контрбатарейних та артилерійських підрозділах.

Слова Іллі Євлаша також підтверджують у Харківській ОВА, де вказують, що росіяни продовжують формувати штурмові загони на цьому напрямку. На початку вересня командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський наголошував, що росіяни хочуть здійснити реванш на цій ділянці бою та перехопити ініціативу у війні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярний військовий блогер та полковник запасу ЗСУ Олег Жданов розповів, де російські сили нарощують війська для атаки. За словами українського військового росіяни зменшують присутність на інших напрямках та збільшують її поблизу Куп'янська.

Також "Коментарі" писали, що у ЗСУ назвали населений пункт, звільнення якого стане значним ударом по військах РФ. Керівник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш вказує, що деокупація селища Кліщіївка поблизу Бахмута змусить росіян відходити у глиб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини