Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали населений пункт, звільнення якого стане значним ударом по військах РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали населений пункт, звільнення якого стане значним ударом по військах РФ

Речник Східного угруповання військ ЗСУ назвав село, звільнення якого створить багато клопоту росіянам.

6 вересня 2023, 11:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські війська отримують певні успіхи на південному фланзі поблизу Бахмута, заявив речник Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш та додав, що звільнення села Кліщіївка стане "значним ударом" для російської армії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Радіо Свобода".

У ЗСУ назвали населений пункт, звільнення якого стане значним ударом по військах РФ

Звільнення Кліщіївки буде значним ударом для росіян. Фото з відкритих джерел

Євлаш повідомив, що росіяни вже починають підготовку до відступу на південному фланзі Бахмута та закріплюються вглиб окупованих територій.

"Коли ми звільнимо вже Кліщіївку, це для противника буде значним ударом, йому доведеться відходити та закріплюватися на нових рубежах", — сказав Ілля Євлаш.

Речник Східного угруповання стверджує, що після деокупації Кліщіївки окупанти перейдуть на глибші позиції, які вже визначенні командуванням армії РФ. Військовий вважає, що згодом російські сили можуть "почнуть сипатись" у цьому напрямку.

"Бій покаже. Але я можу сказати, що втрата Кліщіївки окупантами, повернення її під український контроль створить для них багато клопоту", — вважає Євлаш.

У ЗСУ назвали населений пункт, звільнення якого стане значним ударом по військах РФ - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські сили вдало тиснуть на російських окупантів та змушують пропагандистів вигадувати нові терміни для ситуації на фронті. Колаборант Євген Балицький заявив, що російські війська "тактично залишили" населений пункт.

Також "Коментарі" писали про командувача Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковника Олександра Сирського, який назвав напрямок, де російські сили готуються до реваншу. За словами українського генерала головне завдання ЗСУ — це стримати росіян на цій ділянці фронту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини