Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали головну ціль ворожих "шахедів" цієї ночі
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали головну ціль ворожих "шахедів" цієї ночі

Росіяни знову і знову намагаються зруйнувати аеродром у Хмельницькій області

27 липня 2023, 09:40 comments5763
Поділіться публікацією:

Російські війська другий день поспіль атакують "Шахедами" Старокостянтинів Хмельницької області. Там розташований аеродром. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив полковник, речник Командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат.

У ЗСУ назвали головну ціль ворожих "шахедів" цієї ночі

Безпілотник. Фото: з відкритих джерел

"Як бачимо "Шахеди" знищили на 100%. Знову ж таки не дає окупантам спокою аеродром Старокостянтинів. Ну не сам аеродром, а наші військові льотчики, які завдають ударів. Ну ви бачите яка "бавовна" гарна відбувається на окупованих територіях. Тому сьогодні і є під прицілом цей аеродром", — заявив Юрій Ігнат.

Речник нагадав, що саме цей аеродром був під прицілом "Шахедів" і вчора. Вони "теж у більшості випадків були направлені сьогодні саме туди".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Москву 24 липня атакували безпілотники. Щоправда, як запевняють у Міноборони РФ, без особливих наслідків. А ось у тимчасово окупованому Криму чергові прильоти призвели до чергових вибухових наслідків та евакуації. Цього разу удар зазнав боєприпасів у Джанкойському районі. Минулого тижня по складу з боєприпасами прилітало до Червоногвардійського району півострова. Росія ж уже майже тиждень із розлюченістю атакує портову інфраструктуру України. Що можна сказати про повітряну війну останнього часу? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому війна цього року точно не закінчиться – чим відповісти путінському режиму на нові кроки щодо мобілізації та готовності кинути на м'ясо ще більше мобілізованих.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини