Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського зробили заяву про "припинення вогню": деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського зробили заяву про "припинення вогню": деталі

Михайло Подоляк припустив, що ЗСУ можуть залишитися в Курській області

15 серпня 2024, 07:02 comments11235
Поділіться публікацією:

Проведення Збройними силами України операції в Курській області унеможливлюють заклики до "припинення вогню", про що час від часу говорять. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

У Зеленського зробили заяву про "припинення вогню": деталі

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Спікер висловив думку, що зараз розмови про негайне припинення вогню виглядають зовсім інакше. Адже це означає, що ЗСУ тоді залишаться у Курській області.

"Це означає, що всі мають бути заморожені там, де вони знаходяться. Тобто Росія має заморозитися зі своїми окупаційними силами на території України... Тому що тоді Курська область буде під контролем України. Тому не можна тепер говорити про негайне припинення вогню" , – вважає Михайло Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "прорив" у Курській області триває вже понад тиждень. Площа бойових дій продовжує розширюватись. За офіційною інформацією, озвученою головкомом ЗСУ Олександром Сирським, майже тисяча квадратних кілометрів території РФ перебуває під контролем України. При цьому аналітики Інституту вивчення війни зазначають, що ЗСУ просуваються далі, незважаючи на недавні заяви росіян про так звану "стабілізацію" лінії фронту. Зокрема, на думку ISW, з'явилася нова точка проникнення до західної частини російського регіону. Які висновки з того, що відомо, можна зробити за тиждень цієї операції? Як довго ЗСУ зможуть утримувати зайняту територію? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді місто Суджа повністю зачищене: Олександр Сирський зробив заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини