Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського жорстко висловилися про посилення співпраці Угорщини та Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського жорстко висловилися про посилення співпраці Угорщини та Росії

Радник президента України Олег Устенко обурився планами Угорщини наростити торгівлю з країною-агресором

13 квітня 2023, 08:45 comments2617
Поділіться публікацією:

Енергетичні угоди між Угорщиною та Росією є одним із джерел фінансування російської війни проти України, Європейському Союзу слід заблокувати їх. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Politico" заявив економічний радник президента України Олег Устенко.

У Зеленського жорстко висловилися про посилення співпраці Угорщини та Росії

Офіс президента. Фото: Українська правда

Радник глави держави зазначив, що подібні домовленості, як ті, що уклала з Росією Угорщина, фактично спонсорують російську агресію та військові злочини росіян.

"Якщо ви бачили відео, де росіяни відрізають голову українському солдату — угорці платять за ніж. Треба бути повністю сліпим, щоб не бачити, які злочини ви спонсоруєте. Купуючи більше газу у росіян, ви даєте їм більше можливостей для ескалації війни", — наголосив Устенко.

Радник українського президента закликав керівництво Європейського Союзу "надати можливий тиск" на Будапешт, щоб Росія не отримала від Угорщини гроші за енергоносії.                                                                                                                                                                        

"Угорщина отримує фінансову підтримку від Брюсселя, тому це чудовий інструмент, який можна використовувати негайно", — вважає Олег Устенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в ISW розповіли, які наслідки повномасштабне вторгнення в Україну матиме для Росії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що відбувається у відносинах США та КНР – як це може відобразитись в Україні. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини