Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського жорстко відповіли на ультиматуми РФ щодо завершення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського жорстко відповіли на ультиматуми РФ щодо завершення війни

Закінчити війну можуть у Москві будь-якої миті, просто повернувшись до адекватності - Подоляк

28 червня 2022, 17:56 comments1744
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував ультиматум Росії. Про це Михайло Подоляк написав на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Twitter.

У Зеленського жорстко відповіли на ультиматуми РФ щодо завершення війни

Михайло Подоляк

Нагадаємо, нещодавно прес-секретар Путіна Пєсков заявив, що війна може закінчитися до кінця цієї доби. Для цього українській владі потрібно наказати скласти зброю і виконати умови, висунуті Росією.

Михайло Подоляк прокоментував ці заяви і зазначив, що не Україна розпочала цю війну і закінчити її можуть у Москві будь-якої миті.

"Знову Z-ультиматуми? Не Україна почала цю війну, щоб припинити її "за наказом". Закінчити війну можуть у Москві будь-якої миті, просто повернувшись до адекватності: перестати відправляти ракети по містах, відвести війська і відмовитися від "ядерної пропаганди"", — пише Подоляк.

У Зеленського жорстко відповіли на ультиматуми РФ щодо завершення війни - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Франція може надати ракети та іншу техніку для України, що відомо. Міністр оборони Франції розповів, яку ще техніку матимуть можливість передати українцям.

Читайте також про те, що приховувати більше немає можливості: у РФ почалася справжня банківська криза . Економіст Віталій Шапран вважає, що в РФ, по суті, відбулося перше офіційне визнання банківської кризи.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що падали на землю та стрибали у воду: показали відео з камер спостереження під час вибуху у Кременчуці. Очевидці в шоці не знали, куди ховатися.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що українські десантники завдали удару по скупченню російської техніки: подробиці (ВІДЕО). ЗСУ дають гідну відсіч противнику.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини