Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського заявили про появу Альянсу Зла
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського заявили про появу Альянсу Зла

В Офісі президента застосували до Росії та її союзників нове визначення

20 жовтня 2023, 23:52
Поділіться публікацією:

В Офісі президента вчергове наголосили на важливості фінансової підтримки України з боку США та інших західних союзників, а щодо Росії та її союзників застосували нове визначення — Альянс Зла. Про це повідомляють "Коментарі", з посиланням на заяву радника голови Офіса президента Михайла Подоляка.

У Зеленського заявили про появу Альянсу Зла

Михайло Подоляк

"Підтримка України сьогодні – це про раціональні та виправдані витрати, які набагато менші, ніж суми, які доведеться витрачати завтра, коли Альянс Зла повністю зміцніє та усвідомить, що він безкарний, домінантний, безмежний", — написав в своєму телеграм-каналі Михайло Подоляк. — "Сьогодні ми маємо одну ціну за право жити в передбачуваному світі. Завтра ціна й наслідки багаторазово зростуть".

На думку Михайла Подоляка, якщо Росію та її союзників  не зупинити, у світі запанує альтернатива, яку пропонує цей союз. Ця альтернатива передбачає "світ, у якому править першородне зло, демонстративне насильство, масове вбивство".

- Альтернатива від Росії – це хаос і свавілля. Це треба зупинити тут і зараз, доки зло не розрослося до гігантських масштабів, — зазначає Михайло Подоляк.

Тим часом, Росія попросила допомоги у двох країн НАТО: про що йдеться. РФ висунула заочне звинувачення ветерану дивізії "Галичина" Ярославу Гуньку.

Лавров прокоментував "ядерну" тему, заявивши, що американці "мурижать". Відповідальність за можливі перегони озброєнь глава російського МЗС поклав на США.

А ЗСУ знищили 31 ворожий танк: де триває бій. На одному з найгарячіших напрямків оборони України за добу знищено та пошкоджено дві сотні одиниць ворожої техніки. 

 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини