Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили 31 ворожий танк: де триває бій
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили 31 ворожий танк: де триває бій

На одному з найгарячіших напрямків оборони України за добу знищено та пошкоджено дві сотні одиниць ворожої техніки

20 жовтня 2023, 21:05
Поділіться публікацією:

Понад 200 одиниць пошкодженої та знищеної ворожої техніки за добу. Загальні втрати окупантів на Таврійському напрямку у живій силі — 1051 особа. Бойові дії тривають, заявляє командувач оперативно-стратегічного угрупування "Таврія" Олександр Тарнавський. Про це повідомляють "Коментарі".

ЗСУ знищили 31 ворожий танк: де триває бій

Вражений російський танк

За даними Тарнавського, з двух сотень враженої ворожої техніки 143 одиниці військової техніки противника - знищено. Зокрема, 31 танк, 74 бойові броньовані машини, 6 артилерійських систем, 3 РСЗВ, 18 БпЛА та 10 одиниць автомобільної  техніки. Ще 20 танків пошкоджено.

Також знищено склад боєприпасів ворога. 

Підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби виконали 1500 вогневих завдань. Загальні втрати ворога склали 1051 особу. Двоє окупантів потрапили в полон.

Російські окупаційні підрозділи завдали одного ракетного та 18 авіаційних ударів, провели 43 бойових зіткнення, окрім того здійснили 859  артобстрілів.

До складу оперативно-стратегічного угруповання "Таврія" входять наступні підрозділи: 23-тя окрема механізована бригада, 35-та окрема бригада морської піхоти, 55-та окрема артилерійська бригада. 

Нагадаємо, що останніми днями ворог намагається прорвати та оточити позиції Сил  оборони навколо Авдіївки.

Тим часом, Росія попросила допомоги у двох країн НАТО: про що йдеться. РФ висунула заочне звинувачення ветерану дивізії "Галичина" Ярославу Гуньку.   

Ізраїль відповів Греті Тунберг. ЦАХАЛ прокоментував заяву екоактивістки Грети Тунберг "на підтримку Гази". 

А країна НАТО звинуватила Росію в атаціГазопровід Balticconnector, який з'єднує Фінляндію та Естонію, міг бути пошкоджений Росією.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини