Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського закликали забути про знищення Кримського мосту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського закликали забути про знищення Кримського мосту

Україна поки що не має зброї, щоб її серйозно пошкодити

23 серпня 2022, 08:20 comments3855
Поділіться публікацією:

Тема удару по Кримському мосту як незаконній споруді на території України надто часто і сильно обговорюється. При цьому заради правди треба визнати, що українська армія зараз не має можливості удару по цій споруді РФ. Про це в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну заявив радник голови Офісу президента України Олексій Арестович.

У Зеленського закликали забути про знищення Кримського мосту

Кримський міст. Фото: із відкритих джерел

Радник голови ОП не виключив, що в перспективі ЗСУ зможуть мати і озброєння, і можливість завдати удару по Кримському мосту, але сьогодні реалії такі, що поки що цього не станеться.                                                                

"Удар по Антоновському ще раз показує перспективи всіх цих ударів кримським мостом. Вони – жодні. Кримський міст – це тактична ядерна зброя, щоб її ефективно пошкодити, але в нас її немає", – зазначив Олексій Арестович.

Він додав, якщо навіть уявити, що така зброя була на озброєнні української армії, то дуже невеликий відсоток, що ця зброя таким чином використовувалася б. Тому, вважає Олексій Арестович, усі ці розмови про удар по Кримському мосту потрібно якнайшвидше припиняти і не піднімати більше. Теоретично Україна може якось ударити по цій споруді, але не для того, щоб її знести, а просто для того, щоб вкотре налякати росіян.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні: чи вдасться РФ захопити нові території – що чекатиме на фронті.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – які цілі Росії на Запорізькій АЕС – чого не вистачає, щоби ворог був зупинений. Експерти детально розповіли в ексклюзивному інтерв'ю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иванович

23 серпня 2022, 07:48

Ежели сам мост такой неприступный, то можно "вынести" подъездные к нему пути - и пусть себе стоит как памятник архитектуры!


Новини