Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського висміяли Путіна та Лаврова через розміщення ППО на дахах будинків у Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського висміяли Путіна та Лаврова через розміщення ППО на дахах будинків у Москві

Михайло Подоляк нагадав Путіну та Лаврову, що ті безпідставно звинувачують Україну, а самі дають команду розміщувати ППО на дахах будинків у Москві

20 січня 2023, 14:35
Поділіться публікацією:

На Банковій висміяли керівництво Росії через розміщення комплексів ППО на дахах будівель у Москві. Кремлю закинули порушення міжнародного права, в якому Москва часто публічно звинувачує Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі", із посиланням на радника глави Офісу президента Михайла Подоляка у Twitter.

У Зеленського висміяли Путіна та Лаврова через розміщення ППО на дахах будинків у Москві

Путін та Лавров. Фото: із відкритих джерел

"Чи не хоче Лавров ще раз розповісти про міжнародне гуманітарне право та російську ППО у житлових кварталах?", — написав Михайло Подоляк.

При цьому він закликав російського диктатора Володимира Путіна та його спікера Дмитра Пєскова пояснити концепцію так званої "триденної спецоперації" та довести, що "все йде за планом".

Нагадаємо, вчора у мережах з'явилися кадри з Москви, на яких помітно, як ЗПРК "Панцир-С1" встановлюють на дахах адмінбудівель, у тому числі Міноборони РФ.

Крім того, одну з установок помітили за 10 км від резиденції Путіна поблизу Москви.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський знову просить Берлін перестати блокувати передачу танків.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Зеленський заявив, що наша країна очікує на сильні рішення від зустрічі у форматі "Рамштайн", яка відбудеться сьогодні. Акцент зараз робиться на танках. І Зеленський чітко дав зрозуміти, що багато в чому тут справа залежить від рішення Німеччини, яка з ним дуже довго тягне. Про що говорить "танкова битва" навколо постачання цих машин в Україну? Чому ФРН так поводиться? Які перспективи масового постачання ЗСУ всім необхідним у найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 січня 2023, 15:32

У православному світі сектанату однакова поведінка. Одні корумповані геройськи гинуть впавши на дитсадок, коли низько летіли ховаючись за цивільними будівлями від ракет. Коли вони повертались стомлені від великих державних справ, зовсім не з вечірки якогось авторитета в компанії легких красунь. Інші великоправославні завжди вчились у малоправославних ганебним діям.


Новини