Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відреагували на «занепокоєння» Росії про можливу катастрофу на ЗАЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на «занепокоєння» Росії про можливу катастрофу на ЗАЕС

Михайло Подоляк вважає, що катастрофи на Запорізькій АЕС можна уникнути, якщо Росія припинить свій шантаж

18 серпня 2022, 15:45
Поділіться публікацією:

Для того, щоб запобігти можливій катастрофі на Запорізькій АЕС Росії, варто виконати ряд кроків. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе Twitter написав радник глави Офісу президента Михайла Подоляк.

У Зеленського відреагували на «занепокоєння» Росії про можливу катастрофу на ЗАЕС

Офіс президента. Фото: Українска правда

"Росія стурбована можливістю катастрофи на ЗАЕС", — цинічно сміються з Міноборони РФ. Є рішення", — написав Подоляк.

За словами радника голови ОП, російським військам треба просто вивезти боєкомплекти з цехів, розмінувати споруди, відпустити з камер персонал АЕС, перестати обстрілювати з її території Нікополь та залишити станцію.                                                            

Подоляк додав, ось такий простий алгоритм дій потрібно виконати Росії і одразу припиняться всі розмови про можливу катастрофу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський у своєму традиційному зверненні заявив, що російська армія має відійти від Запорізької АЕС та всіх прилеглих районів, забравши свою військову техніку зі станції, без будь-яких умов і якнайшвидше. Таким чином давши можливість забезпечити належний контроль за ЗАЕС з боку МАГАТЕ. Сьогодні цю тему, швидше за все, обговорюватимуть із Зеленським генсек ООН Антоніу Гутерріш і президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, які вже прибули до Львова. Чи вдасться знайти вихід із ситуації? Як можна змусити росіян залишити ЗАЕС? І чи тільки про ЗАЕС вестиметься розмова? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – США таємно передали Україні ракети AGM-88 HARM: чим вони небезпечні для РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини