Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відреагували на удари Росії ракетами з КНДР
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на удари Росії ракетами з КНДР

На Банковій наголосили на важливості створити дієву спілку країн-партнерів України, яка поставить крапку в існуванні "Осі зла" XXI століття

5 січня 2024, 14:24
Поділіться публікацією:

Ніколи в історії "Вісь зла" ще не була такою очевидною, маски остаточно зняті. Так, радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк у своєму Telegram-каналі прокоментував інформацію про застосування Росією проти України ракет, переданих Північною Кореєю.

У Зеленського відреагували на удари Росії ракетами з КНДР

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

"Жодного маскування вже не існує… РФ у межах своєї відвертої геноцидної війни вперше завдала ударів по території України за допомогою ракет, отриманих з… Північної Кореї. Маски остаточно знято", — зазначив Михайло Подоляк.

Він наголосив, що московський режим більше не приховує своїх намірів, не намагається видати масштабну загарбницьку війну за міфічну "денацифікацію". Тепер він б'є по українцям ракетами, отриманими з держави, де громадяни морять у концтаборах: за незареєстроване радіо, розмову з туристом, за перегляд серіалів.

"Ще ніколи в історії класична "Вісь зла" не мала вигляду настільки очевидного, карикатурно злочинного: Росія – Іран – Північна Корея. Режим (РФ), який мастить одяг опозиціонерів отрутою, об’єднався з деспотією (КНДР), де неугодних чиновників розстрілюють із зеніток, і фанатиками (Іран), які вішають людей за інакшу сексуальну орієнтацію", — написав радник голови ОП.

Водночас він наголосив на здатності світу протистояти цій осі. Питання все ще полягає в тому, чи зможуть сили добра, проукраїнська коаліція укласти максимально дієву спілку, яка поставить крапку в існуванні "осі зла" XXI століття.

Читайте на порталі "Коментарі" — КНДР випустила снаряди у бік Південної Кореї, людей довелося евакуювати: деталі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – знову повторюється історія: як цивілізованому світу зупинити нову "вісь зла".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/217
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 січня 2024, 14:59

Вісь Зла Україна Білорусь Ізраїль Росія КНДР! І всюди нацистські карлики - з культом особи і в оточенні наближеної мерзоти, керують.


Новини