Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відповіли Лаврову, вказавши, хто насправді "нацист"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли Лаврову, вказавши, хто насправді "нацист"

На Банковій зажадали від російської влади нацистів якнайшвидше забиратися з України

24 червня 2022, 15:15
Поділіться публікацією:

Глава російського МЗС заявив, що українці на окупованих територіях "не хочуть жити під нацистами". Виходячи з такої заяви самим росіянам, які мають безпосереднє відношення до нацистів, було б правильно дати спокій громадянам України. Як передає портал "Коментарі", про це у Twitter заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського відповіли Лаврову, вказавши, хто насправді "нацист"

Офіс президента. Фото: Українска правда

Радник голови ОП зазначив, що глава МЗС Росії Сергій Лавров заявляє, що жителі окупованих територій "не бажають жити під контролем нацистської влади". Добре, що росіяни це розуміють.

"То, може, нехай російські нацистські окупаційні війська перестануть знущатися з людей, заберуться і дадуть їм спокій?", — запитує Подоляк.

Михайло Подоляк додав, окупантам треба перестати знущатися з людей і забиратися геть.

Зазначимо, нещодавно російський міністр закордонних справ Сергій Лавров в інтерв'ю Національній держтелерадіокомпанії Білорусі натякнув, що у разі поновлення переговорів з Україною Росія не збирається відмовлятися від територій, які після 24 лютого її війська окупували та назвав українську владу "нацистами".

"У більшості населення навіть у думках немає знову повертатися під контроль неонацистської влади чи влади, що всіляко потурає неонацизму", — сказав Лавров.       

Читайте на порталі "Коментарі" — вже 4 місяці Україна дає бій країні-агресору: експерти розповіли, які головні перемоги та втрати України – що буде далі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – американські РСЗВ HIMARS вже у строю: у мережі показали залпи у бік рашистів (ВІДЕО).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини