Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відповіли, чи підуть на замороження війни з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли, чи підуть на замороження війни з РФ

Україна не погодиться заморожувати війну з Росією

20 січня 2024, 20:27
Поділіться публікацією:

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак розповів, що перехід до оборони зазвичай призводить до замороження війни, на що Україна не може погодитися у російсько-українському протистоянні. Про це Єрмак заявив в інтерв'ю французькій газеті Le Figaro, передає портал "Коментарі".

У Зеленського відповіли, чи підуть на замороження війни з РФ

Єрмак сказав, чи може Київ погодиться на замороження війни. Фото з відкритих джерел

Голова ОПУ наголосив, що неможливо бути успішним, ведучи оборонну війну.

"Перехід до оборонної позиції часто призводить до замороження конфлікту. Ми бачили це з 2014 року. Ми ніколи не погодимося на заморожений конфлікт з Путіним", — сказав Андрій Єрмак.

Керівник Офісу президента наголосив, що "рішення полягає не в тому, щоб зупинитися, а в тому, щоби бути реалістами та бути разом з нашими партнерами".

За словами Андрія Єрмака, ситуація на фронті складна, однак мотивація українських воїнів дуже висока.

"На фронті війська скаржаться на брак людей і ресурсів. Вони кажуть, що більше не в змозі наступати", — додав очільник ОПУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сили оборони України зможуть здійснити новий великий контрнаступ на півдні, у напрямку Мелітополя не раніше, ніж через два роки. Американські та європейські офіційні особи припустили, що у 2024 році значної перемоги на полі бою не отримають ні Україна, ні Росія. Українська і російська армії занадто виснажені через значні втрати техніки і військових, щоби бути спроможними здійснити значні зрушення у 2024 році.

"Коментарі" також писали, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор Збройних сил України Максим Жорін не виключає, що найближчим часом російські загарбники можуть розпочати новий наступ на півдні та сході України. При цьому офіцер не вважає навіть "космічним сценарієм" новий наступ росіян на Київ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини