Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, що зміниться після псевдовиборів РФ в окупації
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, що зміниться після псевдовиборів РФ в окупації

Михайло Подоляк заявив, що Кремлю потрібні так звані вибори в окупації як чергова показуха для внутрішнього споживача.

17 серпня 2023, 17:45
Поділіться публікацією:

Проведення росіянами будь-якого так званого "волевиявлення" на окупованих територіях не нестимуть жодного сенсу та жодних наслідків. Абсолютно нічого не зміниться для всіх, хто поважає міжнародне право та закони. Так звані "вибори" потрібні путінському режиму лише для створення альтернативної реальності, яку так люблять у Кремлі. Як передає портал "Коментарі", про це у себе на Twitter написав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського розповіли, що зміниться після псевдовиборів РФ в окупації

Росія готується до псевдовиборів

"Будь-які фіктивні ініціативи Росії на тимчасово окупованих територіях, як-от псевдореферендуми чи так звані "вибори", виконують лише пропагандистське завдання зі створення "альтернативної історії" та повністю позбавлені юридичного чи політичного сенсу", — сказав радник.

За його словами, організація таких заходів не матиме жодних інших наслідків, окрім безумовного кримінального переслідування їх організаторів в Україні й інших країнах світу.

"Спроба анексії територій, на яких досі тривають бойові дії, сама по собі є умисним злочином з особливо обтяжливими обставинами. Усі співучасники таких злочинів будуть поіменно встановлені та належним чином покарані", — наголосив Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Росії призначили вибори на окупованих територіях України: названо дату.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на тимчасово окупованих територіях України триває підготовка до намічених на осінь виборів . У свою чергу глава Херсонської ОВА закликає готуватися до деокупації, акцентуючи, що ЗСУ вже на фінішній прямій. Про що говорять дії окупаційної влади (а точніше – Кремля, що стоїть за ними)? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини