Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, що Україні хочуть нав'язати «м'яку капітуляцію»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, що Україні хочуть нав'язати «м'яку капітуляцію»

Михайло Подоляк висловився про ідею заморозки війни

сьогодні, 08:08 comments1099
Поділіться публікацією:

Доволі популярною останнім часом є ідея про заморожування війни. Ось тільки треба розуміти, що за реалізації цієї ідеї окуповані території України залишаться під контролем Росії, що стане для української держави "м'якою капітуляцією". Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "24 каналу" розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського розповіли, що Україні хочуть нав'язати «м'яку капітуляцію»

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Радник вважає, що за такого сценарію Кремль вважатиме себе переможницею у війні. У результаті путінський режим лише зміцниться. Він зможе ще більше нав'язати росіянам думку, що було зроблено все правильно, коли Путін ухвалив рішення розпочати повномасштабне вторгнення в Україну. При цьому Москва візьме лише перепочинок на деякий час, щоб згодом зробити вирішальний ривок, щоб знищити Україну.

Крім того, загарбники не припинять тероризувати мешканців захоплених територій. Михайло Подоляк вважає, що несправедливо залишати безкарною державу, яка розпочала незаконну війну, водночас караючи постраждалу Україну.

"Ми можемо фіналізувати війну лише за умови, якщо дотримуватимемося положень міжнародного права. Це означає відновлення суверенітету та територіальної цілісності України. Також Росія має бути покарана за сам факт агресії та всі злочини, які були скоєні", – висловився радник голови ОП.

Зазначимо, в цьому ж інтерв'ю Михайло Подоляк заявив, що російська пропаганда зуміла нав'язати більшості громадян РФ наратив про безвихідь війни проти України, яка подається як війна за майбутнє змий Росії, як імперії. І якщо російські окупанти залишаться на захоплених територіях, війна точно не прийде до свого логічного завершення. Вона затягнеться довгі роки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Москві заявили, що РФ має підготуватися до тривалої конфронтації зі Сполученими Штатами. Заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков стверджує, що країна-агресор сповнена рішучості.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини