Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, що може прискорити перемогу України у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, що може прискорити перемогу України у війні

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що Захід має вже ухвалити рішення про надання Україні далекобійних ракет

24 липня 2022, 12:45
Поділіться публікацією:

В Офісі президента заявили, що вони анітрохи не сумніваються у перемозі України у війні з Росією, але є один факт, який може суттєво наблизити довгоочікувану перемогу, йдеться про надання Україні далекобійних ракет "HIMARS". З одного боку, це зменшить втрати серед мирного населення, а з іншого – знизить тиск Москви на Європу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на радника глави Офісу президента Михайла Подоляка у Twitter.

У Зеленського розповіли, що може прискорити перемогу України у війні

Офіс президента. Фото: з відкритих джерел

Радник глави Офісу президента зазначив, що логіка дуже проста – що далі ракети летітимуть, то швидше настане кінець війні. Таким чином, вдасться зберегти більше життів серед мирного населення і зменшити тиск Москви на Європу. До того ж буде менше російського міграційного та продовольчого шантажу.                                                                         

Подоляк підкреслив, що американська система "HIMARS" — це "відмінний вимикач російської пихи".

Варто зазначити, що радник президента США Джейк Салліван нещодавно заявив, що США не поспішатимуть з наданням Україні ракет великої дальності. Він пояснив це позицією президента Джо Байдена. Іншої думки дотримується Конгрес США, який закликав керівництво США надати Україні далекобійні ракети після обстрілу росіян Одеського морського порту.

Читайте також на порталі "Коментарі" – отримав паспорт РФ – отримай статтю: що означає нова ініціатива влади – чи варто йти на такий крок.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Британії пояснили заяви Лаврова про "розширення географії" війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини