Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, що буде, якщо все ж таки відбудеться заморожування війни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, що буде, якщо все ж таки відбудеться заморожування війни

Михайло Подоляк вважає, що заморожування війни призведе до її повернення та ганьби

25 серпня 2023, 16:15 comments4685
Поділіться публікацією:

Будь-яке зволікання та сумніви щодо України сьогодні коштуватимуть удвічі більше у майбутньому. Якщо все ж таки станеться, що війна в Україні буде заморожена, вогонь припиниться і сторони залишаться на своїх позиціях у момент ухвалення цього рішення, одразу запуститься зворотний відлік повторення ще більш запеклої війни з новою ганьбою. Як передає портал "Коментарі", таку думку в Twitter висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського розповіли, що буде, якщо все ж таки відбудеться заморожування війни

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Будь-яка спроба відкласти війну означатиме повернення війни в майбутньому в більших масштабах і за гірших позицій. Будь-яка спроба втекти від викликів історії, як казав класик XX століття, не призведе ні до чого, крім війни та ганьби. Спроба зрадити моральним принципам задля real politik не закінчиться нічим, крім морального краху Заходу", — написав радник голови ОП.

На його думку, єдиний варіант припинення війни може лежати лише через поразку путінського режиму.

Зазначимо, Михайло Подоляк в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів, чому жодної ізоляції Росії сьогодні не існує.

Читайте також на порталі "Коментарі" — головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив американським офіційним особам, що наші Сили оборони знаходяться на порозі прориву. Тим часом у США деякі політики та аналітики продовжують підштовхувати Україну наступати, закликаючи концентрувати сили на одному (південному) напрямку. А президент Володимир Зеленський жорстко відповідає таким критикам, що ми не маємо наміру перекидати війська зі сходу на південь, фактично віддаючи РФ Донбас, Харків, Дніпро, Павлоград. Про що говорить інформаційна битва останнього часу навколо російсько-української війни загалом та настання ЗСУ зокрема? Навіщо деякі на Заході, включаючи досить солідні медіа, так відверто підіграють Росії? Що в цій ситуації слід розуміти та робити Україні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини