Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли про вирішальний час у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли про вирішальний час у війні

Керівник Офісу президента України розповів, що вирішальним у війні проти Росії стане 2024 рік.

14 листопада 2023, 12:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що 2024 рік стане переломним та вирішальним моментом у війні Росії проти України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bloomberg.

У Зеленського розповіли про вирішальний час у війні

Керівник офісу президента Андрій Єрмак. Фото з відкритих джерел

Представник Зеленського Андрій Єрмак здійснив візит до США, де у Вашингтоні зустрівся з вищими американськими чиновниками. Під час виступу Єрмак заявив, що 2024 рік стане вирішальним у війні з Росією.

"Наближається переломний момент у війні. Наступний рік буде вирішальним", — сказав Андрій Єрмак.

Керівник Офісу президента України закликав посилити санкції проти Росії, а також наполіг на підтримці України, зокрема на необхідності додаткових систем ППО у зимовий період для захисту української енергосистеми. 

Крім того, Андрій Єрмак наголосив, що Володимир Зеленський знає, як досягти перемоги у війні та вказав, що ЗСУ мають плацдарм на лівому березі Дніпра.

Раніше портал "Коментарі" писали про керівника ГУР Кирила Буданова, який розповів про можливість мирних переговорів з Росією. За прогнозом Буданова переломний момент настане у 2025 році, тоді закінчаться активні бойові дії. Однак Кремль ще довгий час не буде підписувати мирні договори про закінчення війни. Буданов наводить приклад Японії та Росії, які мають територіальні суперечки через острови і після Другої світової не підписали мирного договору.

Також "Коментарі" писали, що український полковник дав прогноз, коли закінчиться війна в Україні. За його словами Україна має шанс витиснути російських окупантів у 2024 році, однак для цього потрібна допомога західних партнерів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bloomberg.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини