Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, чому Росія так хоче заморозити війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, чому Росія так хоче заморозити війну в Україні

В Офісі президента вважають, що Росія хоче заморозити війну через виснаження армії

10 листопада 2022, 16:14 comments1107
Поділіться публікацією:

Дії Росії більш ніж прогнозовані. Наразі Кремль намагається у будь-який спосіб домогтися того, щоб війну в Україні було заморожено, але не завершено. Тому й лунають заклики до переговорів. Як повідомляє видання "Коментарі", про це у себе на Twitter написав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського розповіли, чому Росія так хоче заморозити війну в Україні

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП зазначив, що для тих, хто не розуміє, чому Кремль так випрошує переговори, все дуже просто – російська армія в Україні виснажена, російські генерали благають про те, що військовим дали перепочинок. При цьому в Москві намагаються утримати під контролем хоча б якісь землі. У такій ситуації Росії потрібне заморожування конфлікту, коли російське керівництво не виглядатиме як повні "лузери".

Михайло Подоляк запевнив, що Україна не погодиться на ті умови, які висувають у Москві та продовжить і надалі звільняти українські території.

Варто зазначити, що раніше Михайло Подоляк зазначив, що Київ може погодитися на переговори з Москвою, але тільки в тому випадку, якщо ці переговори відбуватимуться на умовах України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — керівник російських окупаційних військ в Україні Сергій Суровікін увечері в середу, 9 листопада, заявив, що ухвалено "непросте рішення" про відведення угруповання на лівий берег Дніпра. Проте в Офісі президента України зазначили, що поки що не видно ознак, ніби загарбники залишають Херсон без бою. Експерти розповіли виданню "Коментарі", що відбувається і чому, а також, як важливо далі діяти найвищому військово-політичному керівництву України та ЗСУ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – загроза повторного вторгнення з Білорусі: чому вона наростає – чи може спалахнути протест усередині країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини