Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, чому Росія могла підірвати Кримський міст
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, чому Росія могла підірвати Кримський міст

Сьогодні вранці було підірвано Кримський міст, який Росія побудувала, щоб з'єднати анексований півострів із "материковою Росією"

17 липня 2023, 18:11
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк розповів, з яких причин Росія могла сама підірвати Кримський міст, що пролягає через Керченську протоку. Про це повідомляють "Коментарі".

У Зеленського розповіли, чому Росія могла підірвати Кримський міст

Михайло Подоляк

На його думку, опосередковано на користь цієї версії свідчить те, що міст, незважаючи на підрив, продовжує працювати.

При цьому такий підрив міг вирішувати кілька завдань – перекласти з Росії на Україну "тему тероризму".

"Закричати на весь пропагандистський рот, що терористичні акти робить не лише Росія. Що, власне, вже й роблять. Банальна російська пропаганда", — пише Михайло Подоляк у своєму телеграм-каналі.

Другою метою підриву мосту з боку РФ міг стати намір направити потік цивільного транспорту з Росії до Криму так званим сухопутним коридором, щоб забезпечити прикриття військових транспортів РФ цивільним населенням Росії.

Третя — "агресивно впливати на соціальне середовище у самій Росії".

Четверта — відволікання гучним скандалом уваги суспільства від ослаблого Путіна, який проґавив заколот Пригожина і був змушений піти на поступки ПВК "Вагнер".

- Так чи інакше, все це дуже практично і дуже типово для Росії – примітивні технологічні завдання та примітивні технологічні рішення, – вважає Михайло Подоляк.

Кримський міст, також Керченський міст — транспортний перехід через Керченську протоку, що з'єднує Керченський та Таманський півострова через острів Тузла та Тузлінську косу. Він складається з двох паралельних мостів — автодорожнього, що є частиною дороги А-290 (Керч — Новоросійськ), та залізничного, що є частиною лінії Багерово — Вишестебліївська. Має загальну протяжність 19 км, є найдовшим з колись побудованих Росією мостів і нерідко називається найдовшим у Європі.

Тим часом, соціологи з'ясовували ставлення українців до касетних боєприпасів.

У так званій "ДНР" скасували комендантську годину.

А боксерка оголила свої груди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини