Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розкрили стратегію росіян на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розкрили стратегію росіян на Донбасі

Ворог намагається закидати наші сили трупами, зазначили в Офісі президента

9 січня 2023, 16:45
Поділіться публікацією:

Якщо раніше російські окупанти намагалися щось вигадувати, щоб просунутися вперед і захопити нові території в Україні, то тепер, як показують бої на Донбасі, росіяни просто намагаються закидати ЗСУ трупами своїх товаришів по службі. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Телеграм написав глава Офісу президента Андрій Єрмак.

У Зеленського розкрили стратегію росіян на Донбасі

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Глава ВП зазначив, що російським військам поставлено чітке завдання – здобути хоча б якусь перемогу на Донбасі, щоб у рядових росіян не було питань – навіщо потрібна мобілізація і які завдання так званої "спецоперації" в Україні. Саме тому росіяни і не шкодують своїх солдатів.

"Але у них (Ред. — росіян) не виходить — подвиг наших воїнів титанічний. Соледар, Бахмут і схід зараз тримаються. А тіла російських зеків замерзають у полях", — написав Андрій Єрмак.

Зазначимо, командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський особисто побував на передових позиціях наших захисників на Донбасі. Командувачі розповів, що браві заяви російських воїнкорів і блогерів про нібито захоплення Соледара не відповідають дійсності. І Соледар, і Бахмут лишаються під українським прапором.                                                                                          

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Володимира Путіна відреагував на нові поставки озброєння в Україну. Головний рупор Кремля Дмитро Пєсков стверджує, що це не допоможе Україні зламати ситуацію на фронті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Зеленського пояснили, чому росіянам із Криму треба бігти вже зараз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини