Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського різко відреагували на ранкову атаку дронами по Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського різко відреагували на ранкову атаку дронами по Росії

Представник української влади відповів на російські звинувачення щодо тероризму.

4 липня 2023, 14:17 comments2586
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник голови ОП Михайло Подоляк відповів на звинувачення МЗС Росії, де заявили, що ранкові атаки в Московській області стались нібито через терористичні дії України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Подоляка.

У Зеленського різко відреагували на ранкову атаку дронами по Росії

Радник голови ОП Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Речниця МЗС РФ Марія Захарова звинуватила Україну вказавши, що атака безпілотників по Росії це "черговий акт тероризму з боку Києва". Подібну думку висловив і мер Москви Собянін.

Представник Зеленського Михайло Подоляк відреагував на звинувачення МЗС РФ зазначивши, що Росія має усвідомити свої злочинні вчинки в Україні насамперед. Радник голови ОП вказує, що Росія 16 місяців завдає ударів різними типами ракет по житловим кварталам, зокрема нещодавно вдарила по переповненій піцерії в Краматорську.

Серед інших терористичних атак Подоляк називає артилерійське знищення Бахмута, підрив дамби на Каховській ГЕС, а також демонстративні вбивства цивільних громадян України, зокрема жінок, дітей та людей похилого віку.

"Тероризм — головний атрибут сучасної Росії. І незабаром країна під назвою "РФ" отримає цей статус де-юре", — заявив Михайло Подоляк та додав, що в сучасній інформаційній ері злочини Росія стали надто очевидні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речниця МЗС РФ Марія Захарова та мер Москви відреагували на нову атаку безпілотників по Росії.

Також "Коментарі" писали про Зеленського, який назвав умову для переможного завершення війни. Тоді як секретар РНБО Олексій Данілов сповістив про завдання номер один на сьогоднішньому етапі контрнаступу ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини