Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов заявив про особливо плідні дні на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов заявив про особливо плідні дні на фронті

Секретар РНБО назвав завдання номер один на сьогоднішньому етапі контрнаступу ЗСУ.

4 липня 2023, 10:52
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що українські сили зосередились на максимальному знищенні живої сили, складів та військової техніки ворога. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Данілова.

Данілов заявив про особливо плідні дні на фронті

Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото з відкритих джерел

Олексій Данілов вказує на загальні успіхи, які спостерігались в останні дні під час триваючого контрнаступу ЗСУ.

"На даному етапі активних бойових дій ЗСУ виконують завдання номер один – максимальне знищення живої сили, техніки, складів ПММ, бойової техніки, командних пунктів, артилерії та ППО російської армії", — говорить Олексій Данілов та додає, що "останні дні були особливо плідними".

Секретар РНБО зазначив, що тепер змінилась специфіка війни. За його словами "війна на знищення дорівнює війні кілометрів". Таким чином чим більше ЗСУ знищують російських солдатів та військової техніки, тим далі можуть посувати лінію фронту та деокуповувати територію України.

"Ми діємо спокійно, розумно, крок за кроком", — повідомляє секретар Ради національної безпеки і оборони.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський вказав без чого він не може уявити Україну. І саме це є метою України для переможного закінчення війни проти Російської Федерації, що веде війну починаючи з 2014 року на українських територіях.

Також "Коментарі" писали про Францію, яка віддаляється ввід позиції Німеччини щодо України в НАТО та кардинально змінює її у порівнянні з попередніми роками. Разом з тим міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав Захід не повторювати помилку, яка призвела до війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини