Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав умову для переможного завершення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав умову для переможного завершення війни

Президент України Володимир Зеленський вказав без чого він не може уявити Україну.

4 липня 2023, 10:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський стверджує, що поки Крим залишається анексований російськими силами війна триватиме. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Зеленський назвав умову для переможного завершення війни

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський дав розгорнуте інтерв'ю для американського мовника CNN. Під час розмови президент України запевнив, що попри основне зосередження українських сил на півдні та сході, кінцевою метою є звільнення Кримського півострова, який перебуває під російською окупацією з 2014 року.

"Ми не можемо уявити Україну без Криму. І поки Крим знаходиться під російською окупацією, це означає лише одне: війна ще не закінчилася", – сказав президент України.

Журналісти уточнили у Зеленського, чи розглядає Україна варіант закінчення війни у якому Крим залишиться під керівництвом Росії. Президент відповів, що "тоді це не буде перемогою".

Також Зеленського запитали про бунт Пригожина в Росії, який відбувся в середині червня. Зеленський стверджує, що повстання лідера вагнерівців показала слабкість Путіна, і те, що він не все контролює у Росії.

"Вся та вертикаль влади, яку він мав, просто руйнується", — говорить Зеленський та додає, що така ситуація може стати корисною для України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський озвучив скільки українські війська знищили найманців з ПВК "Вагнер". За словами українського лідера це понад 100 тис. вбитих та поранених.

Також "Коментарі" писали про заяву Володимира Зеленського, де президент назвав кількість країн НАТО підтримують членство України у військовому альянсі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини