Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського різко відреагували на "мирний план" Індонезії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського різко відреагували на "мирний план" Індонезії

Михайло Подоляк заявив, що Україні знову пропонують мирний план "друзів країни Леніна/Достоєвського"

3 червня 2023, 15:12
Поділіться публікацією:

"Мирний план", запропонований Індонезією, в Офісі президента назвали абсурдним і таким, що зіграє лише на руку Росії. Війна закінчиться лише тоді, коли країна-агресор виведе свої війська. Як передає портал "Коментарі", про це у себе на Twitter написав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського різко відреагували на "мирний план" Індонезії

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

"Чергова пропозиція "мирного врегулювання". Цього разу… з Індонезії. І знову цей "дивовижний план", як і інші подібні плани, що періодично артикулюються різними "друзями країни Леніна/Достоєвського", на вигляд є близнюком російської пропозиції… про капітуляцію", — обурився Михайло Подоляк.

Зазначимо, влада Індонезії запропонувала негайне припинення вогню та створення демілітаризованої зони вздовж нинішньої лінії бойового зіткнення в Україні, а також "референдум" – щоб зупинити повномасштабну війну. Таку пропозицію Індонезії озвучив міністр оборони Прабово Субіанто. У МЗС України подякували за увагу до України, але відкинули такі пропозиції, зазначивши, що про мирні переговори можна буде говорити лише тоді, коли російські війська покинуть всю територію України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що чекає Україна від НАТО – чи зможе Альянс надати нам гарантії безпеки.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія продовжує активно тероризувати Україну з повітря. Після численних атак ракетами та дронами у травні, першу літню ніч країна-агресор також зробила жахливою, вбивши у Києві мирних громадян, включаючи дітей. Спікер командування Повітряних сил України Юрій Ігнат попереджає, що подібні атаки найближчим часом не припиняться. А президент України Володимир Зеленський наголошує, що лише коаліції Patriot та сучасних винищувачів для зміцнення нашої країни покладуть край ракетному терору РФ та прискорять прихід справедливого світу. Експерти проаналізували спеціально для видання "Коментарі" особливості повітряної війни останнього часу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини