Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського різко відповіли на чергову абсурдну заяву Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського різко відповіли на чергову абсурдну заяву Кремля

Михайло Подоляк заявив, що на території України немає жодних російських регіонів

7 серпня 2023, 07:05 comments4285
Поділіться публікацією:

Правда полягає в тому, що немає жодних територій України, які нібито занесені до "Конституції РФ". Є лише тимчасово окуповані територією-агресором території, які будуть повернуті під контроль України. Як передає портал "Коментарі", таку заяву висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter, реагуючи на слова прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова про те, що Росія хоче отримати 4 області України, а також Крим.

У Зеленського різко відповіли на чергову абсурдну заяву Кремля

Офіс президента. Фото: Українська правда

"Жодних "територій України, записаних до Конституції Росії", на які "претендує Росія", немає... Є лише тимчасово окуповані території України, на яких відбуваються активні бойові дії. Території будуть звільнені", — написав Михайло Подоляк.

Він уточнив, те, що російська влада розповідає про "Конституцію Росії" ні про що не говорить, тому що вона не має жодного відношення до давно прийнятих і підтриманих усім світовим співтовариством стійких юридичних документів. Тому зміст так званої "Конституції Росії" не може братися до уваги.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з'явилися підсумки саміту в Саудівській Аравії щодо пошуку миру в Україні. І, судячи з даних Офісу президента, вони цілком влаштовують нашу країну. З'явилася і реакція Росії – традиційно істерична у виконанні екс-президента, нинішнього заступника голови Ради безпеки Дмитра Медведєва. Які основні висновки можна зробити зараз? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на що робить ставку Путін – чи може Кремль погодитись на справедливий мир в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини