Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського прокоментували повернення "Вагнера" в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського прокоментували повернення "Вагнера" в Україну

Радник голови Офіса президента зробив заяву щодо ПВК "Вагнер", яка знов помічена в Бахмуті

27 вересня 2023, 17:56
Поділіться публікацією:

Радник голови Офіса президента Михайло Подоляк "заперечив" повернення ПВК "Вагнер" на Бахмутський напрямок. Про це повідомляють "Коментарі".

У Зеленського прокоментували повернення "Вагнера" в Україну

Подоляк

На думку Подоляка, після смерті Пригожина та Уткіна говорити про існування ПВК "Вагнер" не варто — відтепер це колишні бойовики, які працюють на Міноборони РФ.

"Жодної ПВК "Вагнер" більше не існує, — пише Подоляк. — Вона закінчилася разом із ліквідацією Пригожина та Уткіна, рейдерством структури групою Шойгу – Герасимова та зачищенням керівного складу організації. Сьогодні є лише колишні бойовики терористичного угруповання, які подалися хто куди: в Африку, цивільно-кримінальне життя регіонів Росії – або підписали контракт з МО РФ і погодилися зіграти останній акорд, ненадовго заткнувши собою російську діру на Бахмутському напрямку". 

На думку Подоляка, їх повернення розраховане більше на "медійний ефект" з метою "перекрити новини" про звільнення Кліщіївки та Андріївки Силами оборони та знищення тут боєздатних російських формувань.

Нагадаємо, що найманці Пригожина здійснили низку військових злочинів в Україні. Найбільш відома їх участь у захопленні українського Бахмута, яке обійшлося супротивнику в десятки тисяч життів, зокрема ув'язненних. Останнім за піврічну участь у військовій кампанії проти України обіцяли помилування з боку президента РФ.

Тим часом, українська мільярдерка збирається купити провідну польську компанію. Бізнес-леді з України робить перший крок, щоб купити компанію в Польщі.

У Росії заговорили про "власний" геноцид. У відповідь на звинувачення у геноциді українців Росія почала жонглювати історичними фактами.

А у Міноборони пояснили, до чого готуватись українцям. Наразі причин для збільшення темпів мобілізації в Україні немає.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини