Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії заговорили про "власний" геноцид
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заговорили про "власний" геноцид

У відповідь на звинувачення у геноциді українців Росія почала жонглювати історичними фактами

27 вересня 2023, 17:27
Поділіться публікацією:

Калузький обласний суд Росії визнав геноцидом звірства німецько-фашистських загарбників у 1941-1943 роках на території регіону. Про це, як повідомляють "Коментарі", передають росЗМІ.

У Росії заговорили про "власний" геноцид

Путін - підозрюваний в геноциді

За даними прокуратури РФ, за ці роки внаслідок злочинів нацистів у регіоні постраждали не менше 326 тисяч осіб, кількість жертв перевищила 26 тисяч.

Зазначимо, що в Росії та союзній їй Білорусі раптом згадали про злочини нацистів під час Другої світової війни після звинувачень з боку України на адресу РФ у скоєнні геноциду. У відповідь на звинувачення України щодо РФ Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт глави РФ Путіна за підозрою в причетності до актів геноциду, зокрема викраденні та насильницькому переміщенні українських дітей до Росії. Тут переривається їхній зв'язок з біологічними батьками, законними опікунами, а також проводиться їх ідеологічна обробка в дусі ненависті до всього українського. Ці дії можна вважати проявами геноциду.

Нагадаємо, що геноцидом (від грец. γένος — рід, плем'я і лат. caedo — вбиваю) називається форма масового насильства, яку ООН визначає як дії, що здійснюються з наміром знищити, повністю або частково, будь-яку національну, етнічну, расову або релігійну групу як таку шляхом: вбивства членів цієї групи; заподіяння серйозних тілесних ушкоджень чи розумового розладу членам такої групи; заходів, розрахованих на запобігання дітонародженню у такій групі; насильницької передачі дітей із однієї людської групи до іншої; навмисного створення життєвих умов, розрахованих повне чи часткове фізичне знищення цієї групи.

Тим часом, у Міноборони пояснили, до чого готуватися українцям.

Україна пропонувала завдати ударів по Ірану та Сирії: причина та мета.

А окупанти звели новий укріпрайон – яке місто бояться втратити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини