Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського прокоментували початок деокупації півдня України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського прокоментували початок деокупації півдня України

Михайло Подоляк каже, що для масштабного контрнаступу потрібно якнайбільше зброї

27 липня 2022, 08:15
Поділіться публікацією:

Для того, щоб росіяни були вибиті з півдня України, ВСУ повинні мати достатньо зброї від союзників, причому зброя має надходити без перерви. Якщо постачання озброєння не перериватимуться, то є всі підстави, що темпи звільнення південних областей від російських загарбників пришвидшаться. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі "24 каналу" висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського прокоментували початок деокупації півдня України

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

При цьому радник голови ОП уточнив, що звільнення півдня України – це не те, про що можна говорити у майбутньому. Процес уже розпочався, і він пришвидшується. Існують перші позитивні результати.

Михайло Подоляк наголосив на важливості збільшення обсягів поставок озброєння Україні. За словами радника глави Офісу президента, з достатньою кількістю західного озброєння українці зможуть у день звільняти не один населений пункт, а щонайменше десять. Буде не 100-200 ліквідованих окупантів, а одразу 1000.

Подоляк підсумував, ворогові потрібно дати відчути емоції, а цього можна зробити, лише маючи достатні запаси озброєння, яке даватиме "ефектні результати". У такому разі російські пропагандисти не зможуть не говорити про втрати в Україні, це ще більше деморалізує росіян.

"Якщо зброя зростатиме, все виглядатиме масштабніше. Не один населений пункт, а одразу 10. Не 100-200 загиблих росіян, а 1000. Всі ці маленькі речі характеризуватимуть процедуру звільнення України від окупантів", — каже радник голови ОП.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у МЗС Росії пояснили, за яких обставин в Україні завершаться бойові дії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на Херсонщині ЗСУ звільнили ще один населений пункт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини