Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського прокоментували атаку дронів на Москву, згадавши про бумеранг
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського прокоментували атаку дронів на Москву, згадавши про бумеранг

Михайло Подоляк заявив, що бумеранг завжди повертається до своїх метальників

24 липня 2023, 15:57
Поділіться публікацією:

Атака безпілотників на Москву – це бумеранг, який завжди повертається до своїх метальників. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Twitter зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського прокоментували атаку дронів на Москву, згадавши про бумеранг

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

"Бумеранг завжди повертається до своїх метальників. Навіть якщо вони переконані у власній безкарності, бо ховаються під покровом анонімності у конспіративних будівлях спеціальних організацій за тисячі кілометрів від активного фронту", — написав Михайло Подоляк.

Він зазначив, якщо говорити справедливості, то важливо пам'ятати, що вона має довгі руки.

Михайло Подоляк додав, якщо говорити про безпілотники над Москвою, то важливо розуміти як мінімум три пункти. Перший – зло ніколи не залишиться безкарним. Другий – тишу Росії ніхто не обіцяв. Позаду 17 місяців повномасштабної війни, тому не варто забувати про справедливу відплату. Третій пункт — є чимало людей, які добре обізнані щодо того, де в РФ розташовані "секретні установи".

Зазначимо, сьогодні у різних районах Москви було чути гучні вибухи. Підтвердилася інформація, що столицю Росії атакували безпілотники.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після атаки безпілотників на Москву 24 липня в Міноборони РФ заявили, що атака була без особливих наслідків. А ось у тимчасово окупованому Криму сьогодні чергові прильоти призвели до чергових вибухових наслідків та евакуації. Цього разу удар зазнав боєприпасів у Джанкойському районі. Минулого тижня по складу з боєприпасами прилітало до Червоногвардійського району півострова. Росія ж уже майже тиждень із розлюченістю атакує портову інфраструктуру України. Що можна сказати про повітряну війну останнього часу? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини