Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського пояснили, чому росіяни визнали удар по Бєлгороду
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського пояснили, чому росіяни визнали удар по Бєлгороду

Радник голови ОП Михайло Подоляк заявив, що росіяни визнали удар по Бєлгороду, бо бояться деморалізації росіян

21 квітня 2023, 11:00 comments8007
Поділіться публікацією:

Росіяни визнали, що самі скинули авіабомбу на Білгород, щоби не деморалізувати громадян. Керівництво РФ боїться визнавати, що їхня країна може виявитися незахищеною. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського пояснили, чому росіяни визнали удар по Бєлгороду

Офіс президента. Фото: Українска правда

Радник голови ОП зазначив, що після випадкового удару по Білгороду росіяни порахували ризики і тому визнали, що самі бомбардували свою територію.

"Вони порахували ризики. Якщо вони скажуть, що Україна атакувала — тоді це суттєво деморалізує додатково. Тоді в Росії почнуть говорити, а де ППО? Вони тоді розумітимуть, що Росія не захищена", — зазначив Подоляк.

Михайло Подоляк додав, що після таких випадків, як у Білгороді, залякування Кремля та диктатора Володимира Путіна виглядають смішно.

"Я зараз анекдотично скажу. Коли Путін виходить і каже, що ми можемо використовувати тактичну ядерну зброю, тут питання не у Воронежі вона буде? Там же ППО немає. У нас то ППО є, а у них же немає", — наголосив радник. глави ВП.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Міноборони РФ зізналися, що росіяни зізналися, що самі бомбардували Бєлгород.

Також видання "Коментарі" повідомляло – контрнаступальна операція ЗСУ вже йде, запевняє заступник міністра оборони України Ганна Маляр. Вона також підкреслила, що наступальних планів у українського командування є кілька, і вони залежать передусім як від інформації про стан російських окупаційних військ, так і від здібностей, можливостей наших Сил оборони. Як розцінюєте подібні заяви та весь медійний шум щодо наступальних дій ЗСУ? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини