Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського пояснили, чому росіянам із Криму треба тікати вже зараз
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського пояснили, чому росіянам із Криму треба тікати вже зараз

Михайло Подоляк підтвердив, що звільнення Криму - це питання часу, і Росія піде звідти, щойно півострів перейде під повний вогневий контроль України

9 січня 2023, 07:50 comments1741
Поділіться публікацією:

Те, що Крим буде звільнено від Росії – ні в кого не викликає сумніву. Це станеться, щойно півострів опиниться в зоні поразки української армії. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського пояснили, чому росіянам із Криму треба тікати вже зараз

Крим. Фото з відкритих джерел

Радник голови ОП зазначив, що росіяни вже розуміють приреченість ситуації із Кримом. Все дуже погано буде для росіян у Криму, як тільки ЗСУ деокупують Луганську, Донецьку чи Запорізьку області. Тоді острів опиниться під повним вогневим контролем українських захисників.

"Я не зовсім розумію, що робитимуть там росіяни. Вони ж розумітимуть, що треба бігти", — наголосив Подоляк.

Щодо якогось компромісного варіанта, коли в обмін на світ Україна може відмовитись від звільнення якихось своїх територій, то Михайло Подоляк вважає, що це виключено. Якщо це станеться, упевнений Подоляк. То треба бути готовими до того, що українцям за 3-5 років доведеться знову заплатити високу ціну на свій суверенітет і свою свободу. Українським дітям, які сьогодні сидять у бомбосховищах, доведеться знову страждати, бо Росія не відмовиться від своїх імперських планів та амбіцій.

"Тому ми сьогодні підписали такий "контракт" — чи ми сьогодні доходимо до кінця, і тоді наші діти живуть у крутій країні, або ми маємо шукати собі інше місце у житті, бо тоді України не буде", — резюмував радник голови ОП.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ПЦУ у Києво-Печерській Лаврі: чому це історична подія – про що свідчить реакція Москви.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у Міноборони Росії розповіли, як помстилися Україні за удар по Макіївці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини