Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського пояснили, чим треба відповісти Путіну на знищення людей в Грозі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського пояснили, чим треба відповісти Путіну на знищення людей в Грозі

Михайло Подоляк зробив заяву щодо чергової "валдайської промови" Путіна та ракетного удару по магазину-кафе села Гроза

5 жовтня 2023, 22:50 comments3824
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк закликав Захід "ухвалювати правильні рішення", щоб відповісти на ракетний удар армії РФ по селу Гроза, де загинула 51 цивільна особа, а також на чергову "програмну" промову Путіна на Валдаї. Про це повідомляють "Коментарі"

У Зеленського пояснили, чим треба відповісти Путіну на знищення людей в Грозі

Михайло Подоляк

- Суб'єкт "Путін" у своїй черговій "людожерській валдайській промові" цинічно заявляє: "Я не починав жодної так званої війни в Україні". І робить він це на тлі навмисного авіаційного удару по лікарні в Херсоні й навмисного ракетного удару по цивільному кафе на Харківщині з одномоментним убивством великої кількості цивільних, — пише Михайло Подоляк в своєму телеграм-каналі.

Подоляк порівняв тези російського диктатора з відомим образом тоталітарної держави, який змалював Джордж Орвелл.

"Брехня – це правда", "війна – це мир" – класична поведінка безумовного злочинця, який навмисне вдерся в чужу суверенну країну заради єдиної мети – масштабного знищення українців та масштабного руйнування всього українського.  Яке правильне рішення? Жорстка лава підсудних особисто для Путіна. Як? Прискорення постачання зброї Україні, — впевнені в Офісі президента України.

Нагадаємо, що за останніми даними в кав'ярні-крамниці, де люди відзначали поминки за загиблим українським бійцем, був нанесений ракетний удар російською армією. Внаслідок цього загинула 51 цивільна особа — кожен шостий житель села. Зокрема, 6-річний хлопчик.

Тим часом, Медведєв назвав умову початку переговорів щодо України. Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв, відомий своєю агресивною риторикою, заговорив про можливість переговорів щодо України.

Путін заявив претензії на велике українське місто.  

А росіяни радіють через нове рішення ФІФА.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини