Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медведєв назвав умову початку переговорів щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв назвав умову початку переговорів щодо України

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв, відомий своєю агресивною риторикою, заговорив про можливість переговорів щодо України

5 жовтня 2023, 20:06 comments6706
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв, відомий своєю агресивною риторикою та ядерними погрозами, заговорив про можливість переговорів щодо України. Про це повідомляють "Коментарі".

Медведєв назвав умову початку переговорів щодо України

Дмитро Медведєв

Під час зустрічі з військовими Медведєв, як завжди, почав із жорсткої риторики, заявивши, що "такі переговори нам не потрібні". До "таких" він відніс переговори, які, на його думку, дозволять Україні та Заходу отримати перепочинок.

"Ознаки того, що Захід видихається — вони на видноті, — впевнений Медведєв. — Це стосується і фінансування, тому що неможливо витрачатися на чужу країну... Але навіть тут вони намагаються йти на різні хитрощі так, щоби нас підвести до якоїсь межі так, щоб перепочинок отримав наш ворог. Їхнє завдання проштовхнути переговорний процес, який допомагатиме ослабленню Росії, а з іншого боку — допомагатиме накопичувати сили нашому противнику. Ось такі переговори нам не потрібні. Вони просто шкідливі".

Але за цією, здавалося б, категоричною заявою Медведєв припустив ймовірність переговорів. Але попередньою умовою їхнього початку рашист назвав "визнання реалій", мабуть, натякаючи на легітимізацію окупації РФ Криму, Донбасу, частин Херсонщини та Запорізької області.

"Питання у тому, про що ми перемовляємо. З якої точки ми починаємо. А точка тут проста — треба визнати реалії", — заявляє Медведєв.

Нагадаємо, що подібну умову для переговорів раніше висловлював міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров.

Тим часом, Путін назвав вторгнення в Україну "так званою війною" і звинуватив у всьому Захід.

У Росії спробували виправдатися за зраду вірмен.

А у ЗМІ з'явився рейтинг країн за розміром фінансових активів на душу населення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини