Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського оригінально прокоментували атаку дронів на Москву
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського оригінально прокоментували атаку дронів на Москву

Михайло Подоляк не виключив, що дрони, які масовано полетіли на Москву, просто захотіли повернутися до своїх творців.

30 травня 2023, 11:07 comments1013
Поділіться публікацією:

В Офісі президента заявили, що російські дрони хочуть повернутися до своїх творців. Саме цим можна пояснити масовану атаку безпілотників 30 травня на Москву. Як передає портал "Коментарі", про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі Breakfast Show.

У Зеленського оригінально прокоментували атаку дронів на Москву

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

"Дуже важливо зрозуміти. Ви ж знаєте, ми втягуємося в еру штучного інтелекту. Можливо, не всі дрони готові атакувати Україну і хочуть повернутися до своїх творців та відповідним чином поставити запитання: "А навіщо ви нас відправляєте бити по дітях України, по Києву та так далі?", — заявив Подоляк.

При цьому радник голови ОП наголосив, що люди, які перебувають у Москві і які розв'язали повномасштабну війну проти України, наївно думають, що можна буде повторити те, що їм вдалося провернути у 2014-му році, коли можна буде весь світ ставити на коліна, диктувати свої умови. Насправді, нічого такого вже не повториться, поступок з боку України більше не буде.

Михайло Подоляк підкреслив, що Росія має відповісти за розв'язану війну, а винні мають покарати.

Нагадаємо, сьогодні вранці столицю РФ атакували дрони. Судячи з реакції москвичів, гучних вибухів у самій Москві вони не очікували. Деякі з очевидців обурилися, що не можуть відчувати себе у безпеці у самому захищеному місті Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на заклик президента України Володимира Зеленського до народу Ірану не ставати співучасникам кривавої російської війни, не постачати до РФ іранські дрони-камікадзе Shahed та інші види озброєнь, з'явилася реакція офіційного Тегерана. Представник іранського МЗС Насер Канаані цинічно назвав звинувачення на адресу його країни брехливими, наголосивши, що це "відповідає антиіранській пропаганді та медіа-війні", нібито спрямованій на залучення в Україну "якнайбільшої кількості зброї та фінансової допомоги від західних країн". Тим часом, у матеріалі телеканалу CNN повідомляється, що дрони та інші види зброї постійно постачаються Тегераном до РФ Каспійським морем. Як можна (і чи можна) зупинити ірано-російське військове співробітництво? Які країни здатні допомогти цьому? Які "чорні лебеді" (раптові, непередбачувані події) можуть обірвати зв'язок Тегерана та Москви? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 травня 2023, 10:31

Якісь петарди запустили і пишаються цим. Зате як голосно кричали про відповідь. Такий результат і у швидкого контрбліцкригу. Маразм Байден пишається своїми найкращими інвестиціями у вождя корупції. Так інвестували торговці рабами у продажних вождів Африки, за те, що вожді дозволяли торговцям створювати робочі місця на плантаціях. Все буде вибори президента у США!


Новини