Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського оцінили перспективи наступу росіян на сході
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського оцінили перспективи наступу росіян на сході

В Офісі президента зазначили, що українське командування передбачає дії ворога

24 березня 2023, 09:52
Поділіться публікацією:

Російський наступ на Донбасі триває, тому що Кремль має великий людський ресурс, за рахунок чого триває тиск, але при цьому Москва не має якості. Дії ворога легко читаються українськими захисниками. Тому ворог продовжує зазнавати величезних втрат. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі "24 канали" розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського оцінили перспективи наступу росіян на сході

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ВП зазначив, що Генштаб ЗСУ передбачає дії окупантів, які мають багато залишкових ресурсів радянського часу, а також мобілізованих, яких кидають на фронт. Зокрема, на Бахмутський, Вугледарський, Авдіївський, Мар'їнський напрями, де зараз тривають запеклі бої.

"Мобілізований без різниці, це просто автоматично збільшується кількість чорних пакетів. А ось ресурсів хотілося б, щоб було менше. Тобто кількість ми не недооцінюємо, а правильно оцінюємо. З точки зору якості не тільки ми, а й багато хто переоцінював російську армію і взагалі ", — розповів Подоляк.

Він додав, що у росіян "якості немає, є лише кількість". Тому завдання України – завдати якнайбільше втрат РФ, щоб закінчити війну.

"Такого типу війна — це принципова цивілізаційна війна, ціннісна, екзистенційна. Вона не може закінчитися тому, що нам складно. Ми повинні дійти до правильного фіналу. Росія має стати такою, якою вона є — маленькою, нікчемною державою, на яку ніхто не звертає". увагу", — вважає Михайло Подоляк.

При цьому радник глави Офісу президента попросив співвітчизників утриматися від висловлювань щодо майбутнього контрнаступу. Численні експерти, аналітики не можуть точно знати – де наступатиме українське військо. Точні плани щодо цього має тільки Генштаб ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з чим пов'язана поява Путіна у Криму та Маріуполі – що хотів показати Кремль.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у британській розвідці розповіли, хто сьогодні контролює Бахмут і де проходить лінія фронту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини