Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського обґрунтували успішність контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського обґрунтували успішність контрнаступу

Михайло Подоляк заявив, що на полі бою сьогодні ініціатива за Україною

18 вересня 2023, 16:15 comments2556
Поділіться публікацією:

Контрнаступ українських захисників проти російських окупаційних військ відбувається досить успішно. ЗСУ прорвали першу лінію фронту, і російський диктатор Володимир Путін говорить лише про оборону. Наступ та просування російських військ зупинено. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю CNN зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського обґрунтували успішність контрнаступу

Контрнаступ ЗСУ. Фото: із відкритих джерел

"Ініціатива повністю за Україною", — наголосив радник глави Офісу президента.

При цьому на Банковій вважають, що прорив першої лінії оборони Росії вселяє великий оптимізм для продовження боротьби України з військовою силою, яку "всі боялися" до того, як Кремль розпочав повномасштабне вторгнення.

"Навіть російські офіційні особи, такі як Путін, кажуть, що вони відбивають наступальні операції України. Вони не говорять про свій контрнаступ, вони говорять лише про оборонну війну Росії", — заявив радник голови ОП.

Подоляк додав, що Генштаб ЗСУ не переглядав своїх планів і Україна, як і раніше, має намір незабаром розпочати боротьбу за деокупацію українського Криму.

На думку Михайла Подоляка, темпи українського контрнаступу суттєво прискоряться, як тільки Київ отримає обіцяну від партнерів далекобійну зброю, зокрема ракети, а також новітні західні винищувачі, які не поступатимуться російській авіації.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Юрій Ігнат заявив, що отримавши західні винищувачі, Україна отримає можливість ефективно протистояти російській авіації. Тоді Україна зможе відігнати російські винищувачі подалі від своїх кордонів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – вже знаю, де ми маємо намір прорвати оборону росіян: Зеленський заінтригував новою заявою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 вересня 2023, 15:53

Вони вже 2 місяця, як прорвали першу лінію.


Новини