Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали три варіанти нового наступу Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали три варіанти нового наступу Росії

У Росії найтверезіші голови пропонують усі сили кинути на Донбас, зазначив радник глави Офісу президента

4 січня 2023, 16:30
Поділіться публікацією:

Вже цієї зими росіяни можуть зробити чергову спробу масованого наступу на Україну. У Києві знають, що росіяни розглядаю три варіанти наступу, але який з них оберуть – покаже час. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну розповів радник Офісу президента Олексій Арестович.         

У Зеленського назвали три варіанти нового наступу Росії

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"Треба розуміти, що на нас чекає російський наступ найближчим часом... у російському військово-політичному керівництві... три варіанти розглядаються", — заявив Арестович.

Радник голови ОП зазначив, що перший варіант полягає в тому, що росіяни можуть повторити те, що вже намагалися зробити в лютому минулого року. Тоді російські війська масово наступали відразу на кілька ключових міст – Київ, Чернігів, Суми, Харків. Арестович вважає, що така тактика стане самогубством для Росії.                                

Другий варіант, вважає Олексій Арестович, масований наступ на Запорізькому, Донецькому, Луганському напрямах та, можливо, на Харківському.      

Третій варіант, за який виступають найтверезіші голови у Кремлі, пропонує, що російська армія кине всі сили на захоплення Луганської та Донецької області. У разі успіху буде оголошено, що "звільнення" Донбасу було головною метою війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — РФ стягує нові військові підрозділи до Криму: в українській розвідці розповіли, до чого готується ворог.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чого чекати від України та Росії на фронті – хто першим піде у масований наступ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини