Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали терміни нового ракетного удару по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали терміни нового ракетного удару по Україні

Росія може масовано ударити ракетами по Україні вже наприкінці цього тижня.

11 січня 2023, 09:12 comments2884
Поділіться публікацією:

Російські війська готуються завдати масованого ракетного удару по Україні вже цього тижня. Як повідомляє видання "Коментарі", такий прогноз в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну висловив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

У Зеленського назвали терміни нового ракетного удару по Україні

Ракетний удар. Фото: із відкритих джерел

Радник голови ОП зазначив, чого нового під час чергової ракетної атаки росіяни не передбачається. Ворог знову використовуватиме комбінований удар крилатих ракет та іранських "Шахедів".

За словами Олексія Арестовича, неможливо назвати точну адату обстрілу росіян, але можна, використовуючи звичайну аналітику і зважаючи на ті ритми, за якими Росія завдає ударів, спрогнозувати, що наприкінці цього тижня, орієнтовно з 12 по 15 січня, окупанти знову спробують завдати шкоди. нашої критичної інфраструктури.

Проте, уточнив Арестович, російські терористи можуть відкласти або зазнати нового удару.

Зазначимо, починаючи з 10 жовтня, країна-терорист масово обстрілює об'єкти критичної інфраструктури України. Наприкінці листопада країна пережила блекаут.

Читайте також на порталі "Коментарі" – ситуація на військовому та дипломатичному фронті розгоряється. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю озвучили свій прогноз на січень-лютий.

Також видання "Коментарі" повідомляло – антивоєнний комітет Росії закликає росіян-емігрантів вийти 24 лютого, у річницю вторгнення російської армії в Україну, на акцію протесту проти цієї війни. У зверненні наголошується, що "антивоєнні протести в РФ об'єктивно неможливі або надзвичайно небезпечні: потенційне покарання за будь-який протест уже наближається до довічних термінів", а тому закликають протестувати тих, хто виїхав із країни-агресора (нібито близько мільйона людей). Наскільки дієві такі заклики і такі акції? Чи є можливість розхитати ситуацію саме всередині Росії? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини