Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали причину найпотужнішої атаки Росії на Київ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали причину найпотужнішої атаки Росії на Київ

Михайло Подоляк пояснив мотиви російських військових здійснити масштабну атаку на українську столицю.

30 серпня 2023, 10:30 comments1019
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В ніч на 30 серпня російські сили провели масовану комбіновану атаку по Києву. Українські сили протиповітряної оборони знищили понад 20 повітряних цілей. Радник керівника ОП Михайло Подоляк пояснив причину таких агресивних дій Росії.

У Зеленського назвали причину найпотужнішої атаки Росії на Київ

Ракетна атака по Києву. Фото з відкритих джерел

Український чиновник відреагував у Twitter на масовий обстріл Києва.

"Сьогоднішній широкомасштабний комбінований удар РФ (крилаті ракети+Шахеди) по Києву є беззаперечно цілеспрямованим ударом по мирному населенню", — стверджує Подоляк.

Радник керівника ОП також розкриває основні цілі таких дій росіян.

"Мотив: помста за зростання аварійності в самій РФ; невдачі на передовій; міжнаціональна ворожнеча та спроба психологічного залякування", — пояснює український чиновник.

Подоляк вважає, що масштабний напад на українську столицю слід класифікувати як "демонстративний терористичний акт", який був вчинений за попередньою згодою групи осіб.

Нагадаємо, що голова КМВА Сергій Попко назвав нічну атаку росіян на Київ найпотужнішою від початку весни. Спочатку столицю атакували ударні дрони, а згодом ракети. У наслідок нападу загинуло щонайменше троє людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що осінт-дослідники Oryxs підрахували кількість знищених танків Leopard 2 у війні з Росією.

Також "Коментарі" писали, що російські солдати відчувають брак боєприпасів на південному фронті. Російські блогери та фонди допомоги повідомляють, що невдовзі у них виникнуть проблеми через постійний брак снарядів і неможливість їх отримати від військового керівництва РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини